recycling2athens.punt.nl
Sanne's updates
 
 
16 mei
bah.internet werkt niet goed even als de computer,de sfeer in het hostel is onaangenaam, mijn reisgenoten zijn hun eigen weg gegaan en ik ben in afwachting tot ik met mensen mee kan rijden waarbij ik waarschijnlijk ook nog eens extra moet gaan betalen omdat de host niet kan rekenen... voel me klote nu en wil naar huis of de mogelijkheid hebben verder te kunnen reizen.
 
17 mei
nog steeds het hele hostel wbt gasten op mij na leeg...zullen vast allemaal wel weg blijven vanwege het trage internet en een computer nog voor het communistise tijdperk...maaar de zon schijnt en ik ga de Pest kant even verlaten deze middag heb ik besloten dus naar en door de Boeda zijde van de Donau te lopen.

 
wauw, wat een geweldige middag was dat, zelfs in mn eentje gewoon echt me haast thuis gevoeld hier in het zonnige doch niet meer tropisch warme Boedapest. Echt voor mijn doen vet de toerist uit gehangen en veel foto's dus geschoten...het Sziget terrein verkend en kwam nog een Hongaar tegen met een evengoed zelfbouwligfietsvehicle als waarop wij zijn gaan fietsen, even gebabbeld, gecomplimenteerd en ik ben echt op heel veel plekken geweest waar ik geweldige wildkampeer-slaaplaatsen heb kunnen ontdekken, zelfs in de echt toeristischere gebieden van het beter onderhouden gedeelte van Boeda. Vet blij iig geval en vanavond al die hongaarse huf.s en ft.s proberen te verbrassen, wat niet mee valt, ondanks dat ik aan het begin van de dag maar 700ft had,wat neer komt op 2.50 euro ongeveer.Maar tjaa ik kan nou eenmaal enorm spaarzaam omgaan met geld zonder eronder zelf te hoeven lijden, want ik heb mezelf getrakteerd op diverse heerlijke verse broodjes, ijs, fruit, kleding en al dat soort dingen...vanavond denk ik ook nog maar even uit te gaan dan maar want leuke plekjes heb ik al voldoende gespot en verkend.. nu tijd voor wat relaxt daar rond hangen en alles wat ik aan geld over houd had ik al beloten te geven aan een van die geweldige straatmuziekantje hier in de metro-tunnelstelsels.
 
19 mei
wauw...vannacht rondom 01;00uur terug in groningen na een rit van meer dan 12uur tesamen met een gepensioneerd Fries echtpaar die me een lift vanuit Boedapest hadden aangeboden en tijdens de rid hebben getrakteerd op kofie en heel veeeell eten, me voor de deur hebben afgezet zodat ik na mn spullen op mn kamer gedumpt te hebben ik tot mn verrassing mn kamers een stuk netter had achter gelaten dan verwacht, mn simkaart met pukcode geactiveerd, bellen en even later sta ik temidden van het gezellige feestgedruis op het de laatse dag van het flatfeest,kwam hoop bekenden tegen, maar niet al te laat gemaakt,want ook nog een hoop te doen gehad op mn flat en het even laten bezinken dat ik weer hier ben, want anders voelt het ook maar zo surreel.even fijn slapen want in Boedapest was het voor mn mee-lift-terugreis ook erg gezellig laat geworden..hahaha, vanavond weer partyyyyyyy!!!!! Groningen:ik ben er weeeer!!!XD 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl