recycling2athens.punt.nl
Rienk update
 
Dag Familie!

Mijn God, wat een verhalen alweer! Ik ging dus alleen verder en ik ging de grens over met mijn fiets. (lees moeizaam) werdt meteen weer opgepakt en terug gebracht. Die fiets viel te veel op. Heb dus mijn fiets achtergelaten en ben gaan lopen. Meer mijn styl weetjewel! Rollend van het lachen
Ik ben wonderwel met de trein naar bucarest gekomen en ben nu onderweg naar de Bulgaarse grens. Schijnt allemaal water te zijn maar affijn! Ik kiek wel eebm. Athene is onderhand niet meer mijn doel, maar ik herstel mijn vorige doel, nml Jeruzalem. Toe, twijfel niet alsjeblieft! Ik haal het echt wel. Er is alweer zoveel moois gebeurd sinds ik alleen ben gaan verder lopen, dat ik echt het idee heb dat ik wat met die Zegen (want dat is het) moet gaan doen. Ben ook alles weer kwijt geraakt behalve mijn tandenborstel. Dus ik heb ook geen mailinglist meer. Zou iemand dat op die site willen zetten recycling2athens.punt.nl Dus ja, zit nu ff in een orthodox klooster. Erg aardige broeders, maar alleen het hoofd spreekt goed engels. En ik ben ECHTE gypsies tegengekomen! Errug koel! 
Heel vriendelijk en gaven me meteen schone kleren en te eten enzo! Heel vet!

De groetjes aan Ali, Lisa en Oma!! Maak jullie geen zorgen, jeweetog wie er voor mij zorgt. Glimlach MAM!! Gefeliciteerd alvast met je verjaardag!!!Rode roosRode lippen en jij ook nog Dirk!
Ik hou van jullie!! En het zal wel een tijdje duren voordat ik weer kan internetten dus maak jullie geen zorgen!

LOVE!

Rienk
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl